Ministrul Marii Britanii amenință țările care nu acceptă homosexualii

De multe ori în țara noastră ne-am trezit cu presiune din afară care ne forța să adoptăm legea nediscriminare, care este un pericol, pentru că deschide posibilități largi homosexualilor în realizarea agendei lor, în desfășurarea propagandei homosexuale.

Printre ultimele atacuri au fost scrisoarea trimisă parlamentarilor din Republica Moldova de către europarlamentara română Monica Macovei la 22 martie, prin careîi îndemna să adopte “la timp și fără modificări” legea antidiscriminare, insistând că ea trebuie să cuprindă sintagma “orientare sexuală”.

Luna trecută, organizația Civil Rights Defenders a trimis o scrisoare în care cer oficialilor suedezi  Fredrik Reinfeldt si Gunilla Carlsson să pună presiune pe autorităţile moldoveneşti în scopul adoptării Legii anti-discriminare.

Portalul http://www.realitatea.net anunță o presiune la nivel modial din parte premierului britanic David Cameron. La o întâlnire din Australia, cu alți lideri politici s-a discutat problema tărilor în care drepturile omului nu sunt respectate, mai ales în ceea ce privește minoritățile sexuale.

David Cameron, premierul Marii Britanii, a declarat că ţările care nu acceptă homosexualii ar putea să piardă ajutorul ţării lui. Potrivit lui Cameron, Stephen Harper, premierul Canadei, are o părere asemănătoare. Statele care nu acceptă homosexualitatea ar putea fi ameninţate cu boicotul.

„Mă tem, însă, că ţările nu se pot schimba peste noapte”, a mai spus premierul britanic. „Marea Britanie este una din ţările care oferă cel mai mult ajutor lumii. Vrem să vedem ca ţările care îl primesc să adere la respectarea drepturilor omului. Este una din condiţiile care determină ajutorul nostru”, a explicat acesta.

Cameron a vorbit cu o serie de lideri politici din ţările africane, în această privinţă.

În Marea Britanie în urma adoptării legii nediscriminare au survenit o serie de consecințe foarte grave, așa ca creșterea numărul de infecție cu HIV ( de la 1950 de oameni în anul 2001 la 3780 persoane în 2010). O creștere de 70% din ultimii 10 ani a fost provocată de homosexualii, care nu au fost examinați medical. Dacă în 2001 numărul de persoane homosexuale infectate cu HIV era 1810, atunci deja în 2010 numărul de gay infectați cu HIV a crescut la 3080, potrivit cu vsenovosti.in.ua.

O altă consecință negativă este discriminarea creștinilor în favoarea homosexualilor, fenomen față de care premierul britanic rămâne însă indiferent, cu părere de rău. În Marea Britanie se abordează des fenomenul discriminării creștinilor. Recent, un cuplu creștin, Eunice and Owen John, au aplicat pentru posibilitatatea de a fi părinți adoptivi ai unor copii de la 5 la 10 ani, dar, conform acelei aplicări, ei trebuiau să semneze un acord că vor promova homosexualitatea, ceea ce ei au refuzat să semneze. Și acesta este doar unul din exemplele de discriminare cu care se confruntă acum Marea Britanie.

Andrea Minichiello Williams, directorul centrului Christian Concern din Regatul Unit și un avocat al creștinilor care luptă pentru valorile morale ale familiei, a întâlnit mai multe cazuri de discriminare a familiilor creștine. Iată cîteva exemple prezentate de Andrea:

Sunt avocat al persoanelor care își pierd serviciul pentru că stau tari pentru Hristos. Unii oameni sunt arestați pentru că predică pe străzi și pentru că spun ce este scris în Biblie despre homosexualitate. Unii părinți au fost arestați pentru că au aplicat pedeapsă fizică copiilor lor. Tot ce se întâmplă este îngrijorător. Pe de altă parte, nu știm ce se va întîmpla în timpul apropiat, pentru că valul promovării Islamului este tot mai mare. Se prea poate să se înceapă persecuția în masă a creștinilor din această cauză. (Cu referire la Crossing the Bridge)

În februarie a anului curent a fost prezentat un proiect de lege de Ministerul Egalității din Marea Britanie prin care s-ar valida „căsătoriile” homosexuale și ar prevedea oficierea lor în biserici. Legea urmează să se aplice și sinagogilor și moscheilor.

Se consideră că acest nou pas este unul decisiv spre sfârșitul libertății religioase din țară. Într-un timp foarte scurt vom vedea slujitori ai Bisericii târâți prin instanțele de judecată pentru că au refuzat să cunune cuplurile homosexualilor.( Christian Concern și BBC News.)

De asemenea, prezintă un pericol mare faptul că copiii în Marea Britanie sunt învățați de mici, chiar din grădinițe că homosexualitatea este un fenomen normal. Aceasta prezintă un pericol nu numai din perspectiva faptului că copiilor le este pervertită mintea de mici fiind învățați lucruri neadevărate, dar și pentru că studiile comparative indică la faptul că profesorii gay sunt cei mai predispuși – și profesoarele heterosexuale sunt cel mai puțin predispuse – să-și molesteze sexual studenții. Homosexualii alcătuiesc aproximativ 4% din numărul total de profesori, dar întrec cu mult cota-parte a molestărilor profesor-elev.

Reportajele din Mass-Media pentru anii 1980-2006 arată că 902 profesori au molestat 3.457 studenți; 43% din făptași erau homosexuali.

Nu cred că populația Republicii Moldova își dorește așa consecințe grave. Țările care vor înțelege cât este de mare pericolul și cât sunt de dureroase consecințele mai degrabă vor refuza ajutorul economic din partea Marii Britanii, de cât să dea așa un frâu liber homosexualilor după îndemul premierului britanic.

Statele care vor să fie înălțate cu adevărat vor refuza ajutorul Marii Britanii și vor trăi în neprihănire, pentru Cuvântul lui Dumnezeu spune:

Neprihănirea înalţă pe un popor, dar păcatul este ruşinea popoarelor.  (Proverbe 14:34)

 

Lasă un comentariu