Conferința Națională “Media Creștină”

Societatea de azi este provocată din ce în ce mai mult de noile tehnologii media, care cu sau fără voia noastră ne influențează gândirea, valorile și viața în întregime. Ne vine tot mai greu să combinăm credința în Dumnezeu cu profesia de jurnalist, fără să ne dăm seama că de fapt un jurnalist bun este un predicator cu influență. Cine din preoţii care predică Evanghelia Domnului Isus Hristos are o audienţă pe care o au fiecare din jurnaliştii de la ziare, radio şi televiziune? Creștinii care sunt conştienţi de această realitate vor căuta să aibă o implicare în jurnalism şi să predice mesajul Evangheliei prin mass-media, într-un mod relevant şi împlinind nevoile oamenilor.

Conferința Națională “Media Creștină” vine să răspundă la această nevoie a zilelor noastre și are ca scop echiparea practică a creștinilor din Republica Moldova în vederea promovării valorilor eterne prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă. În cadrul conferinței vor fi abordate următoarele domenii mass-media: presa scrisă (web și ziare) și televiziunea, cu implicarea vorbitorilor de la MoldovaCreștină.TV, Ziarul “Liber”, portalul ȘtiriCreștine.MD, Vasile Filat (pastor și moderator al portalului Moldova Creștină.Net), Sergiu Beznițchi (prezentator JurnalTV), Nicu Bânzari (specialist în fotografiere), Ross Tanner (expert în design), etc.

Conferința se va desfășura în incinta Bisericii Creștine “Isus Salvatorul” (or.Chișinău, str.Sf.Ilie, 41), în perioada 26-28 Martie 2012. Taxa de participare constituie 200 de lei și include prânzul, pauzele de cafea și materialele didactice. Organizatorii conferinței – Moldova Creștină Trust Media, în parteneriat cu Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova.

Persoana de contact: Marian Vitalie, Mob. 060189672, dom. 022326446, E-mail: christianimpact@gmail.com. Vă rugăm să ne contactați pentru înregistrare prealabilă.

Conferinta Nationala Media Crestina

Sursa: http://www.moldovacrestina.net/anunturi/conferinta-nationala-media-crestina/

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: