Prima televiziune creştină din RM

Până în prezent în Republica Moldova nu există un canal de televiziune creștin și MoldovaCreștină.TV a fost creat ca să acopere această nevoie.

Domeniul MassMedia a crescut foarte mult în ultimii 3 ani în țară, populația țării au înțeles nevoia de a fi informați. Astfel au apărut un șir de canale TV, precum și multe portaluri de știri. Ne-am bucurat că în acești ani au apărut mai mult de 60 de bloguri creștine, unele din ele fiind promovate prin intermediul anumitor canale TV.

MoldovaCreștină.TV este începutul unui canal creștin, care sperăm să ajungă la fiecare casă.

MoldovaCreștină.NET, portalul, care se menține până în ziua de azi în topul blogurilor religioase din Moldova și care este administrat de pastorul Vasile Filat al Bisericii Buna Vestire din Chișinău, este începutul și motorul care a pornit MoldovaCreștină.TV.

Acest proiect este, de-asemenea, organizat și administrat de echipa ȘtiriCreștine.MD(Moldova), printre care Adrian Blajinschi, Artur Boicu, Alex Maico și alții. Portalul ȘtiriCreștine.MD este locul unde orice om poate informat cu privire la viața bisericilor și la evenimentele din societate.

Pentru a vedea cum puteţi ajuta şi susţine acest proiect, urmaţi linkul: http://www.moldovacrestina.tv/article_read.php?a=30

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: