Vacanță plină de oportunități! Odihnă și studiere intensivă a limbii engleze!

Limba engleză este cea mai învăţată limbă din lume. Unde nu te-ai întoarce ai nevoie să cunoşti engleza. Ai putea-o numi “universală”. Mulţi o consideră şi cea mai uşoară de învăţat.

Ştiu că foarte mulţi oameni doresc să studieze limba engleză, indiferent de vârstă şi scopuri. Majoritatea au nevoie de cursuri intensive, la preţuri accesibile, şi toţi îşi doresc ca acestea să fie eficiente.

Vara aceasta au fost desfășurate asemenea cursuri intensive în cadrul taberelor organizate de școala ”English For a New Life” (EFNL), deja pentru al zecelea an la rând. Timp de 10 zile, aproximativ 150 de participanți de toate vârstele și 50 de profesori din școlile publice au învățat limba engleza reușind să treacă un nivel din cursul școlii EFNL. Studenții mărturisesc că au învățat limba engleza timp de 10 zile cât învață de obicei timp de 1 an în școală. Participanții au venit din diferite țări ale lumii să aibă o odihnă activă și să învețe engleza, astfel am avut oaspeți din România, Ucraina, Belorusia, Polonia, SUA, Armenia și, nu în ultimul rând, din Moldova.

Profesorii înalt-calificaţi din Moldova şi din America, metoda de predare şi programul taberei au făcut procesul de învăţare destul de interesant şi nicidecum obositor. Profesorii din America lucrează foarte mult la aspectul comunicării cu studenții, astfel poți “prinde” accentul şi studenții încep “să simtă” limba, ceea ce este foarte important. Manualul după care se predă în școala EFNL este unical, așa cum acesta promovează valorile moral-creștine prin conţinutul său bogat în texte biblice cu multe adevăruri importante pentru fiecare om.

Am avut parte și de un timp de sport minunat și foarte divers: volei, fotbal, basebol, tae-bo și taekwon-do. Timpul din tabără a trecut foarte repede şi cu toții am vrut să mai continue, studenții au spus că ar fi dorit ca aceasta să dureze cel puțin o lună.

În timpul anului continuă studierea limbii engleze în grupele care se formează și care sunt deschise pentru orice doritor indiferent de nivelul atins în cunoașterea limbii engleze. Pentru a face parte dintr-un asemenea grup este necesar să te înscrii, pentru detalii vă invităm să accesați site-ul www.efnl.org/rom/.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: