Am terminat de studiat Apocalipsa partea I

Anul trecut, citind mai mutle articole pe site-ul www.moldovacrestina.net despre vremurile de pe urmă, scrise de Anastasia Filat, am rămas foarte motivată să încep să studiez și eu cărțile profetice din Biblie. Sora Năstica a răspuns cu multă dragostea la dorința mea și chiar din septembrie am început să studiem cartea Daniel. După cartea Daniel am studiat cartea Apocalipsa partea I. Am descoperit deja foarte multe adevăruri despre vremurile viitoare, despre laudele, mustrările și învățăturile specifice pe care le dă Domnul Isus celor 7 Biserici din Asia, dar cel mai interesant ne stă în față!

Grupul nostru de studiu la început mic, alcătuit din două persoane, a crescut foarte frumos și repede. Acum suntem în jur de 10 persoane. Am avut studenți chiar din România care ascultau lecția pe skype.

Sora Năstica, vă mulțumim frumos pentru că ne-ați ajutat să înțelegem Cuvântul lui Dumnezeu cu multă dragoste și răbdare! Mulțumim frumos pentru sfaturile pe care ni le dați totdeauna, pentru rugăciuni și grijă! Sunteți un exemplul pentru noi! Dumnezeu să ne ajute să călcăm pe urmele dvs, așa cum și dvs călcați pe urmele lui Hristos!

Dumnezeu să binecuvinteze familia dumneavoastră și să vă dea multă sănătate, putere și înțelepciune! Mulțumim frumos!

Pentru cei care sunt interesați de acest subiect și care vor să știe care sunt lucrurile viitoare pe care Domnul Isus ni le face cunoscute prin faptul că a trimis pe îngerul Său la robul Său Ioan, care a scris aceste lucruri în cartea Apocalipsa, vă invităm să vă alipiți grupului nostru din toamnă. Vom începe printr-un studiu scurt de o zi, sau două a cărții Daniel, pentru a schița evenimentele viitoare pe o linie a timpului și după aceea, vom trece nemijlocit la Apocalipsa partea a II-a.

Scopul cărții Apocalipsa este scris în capitolul 1 versetul 3:

Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape!

Iar la Apocalipsa 22:18, 19 este scris:

 Marturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta. Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta.”

Deci, ca să putem împlini fără să scoatem nimic de la această carte, trebuie să înțelegem ce spune această carte ca să nu ne pomenim că scoatem în întregime această carte, despre care am primit avertizarea să nu scoatem nimic din cuvintele ei.

Vă așteptăm să vă alăturați de acest grup minunat de studiu!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: