Încă un candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău susține că nu va permite desfășurarea paradelor gay

Sunt total de acord cu afimațiile Domnului Sergiu Coropceanu, candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, referitor la legea nediscriminare și la desfășurarea paradelor gay:

R.B. Ce va face Sergiu Coropceanu în cazul în care va ajunge primar iar parlamentul va adopta legea nedescriminării? Va permite paradele gay în oraşul Chişinău?

S.C. Eu pot să spun cu certitudine că tranşant nu voi permite în nici un caz astfel de manifestări publice.Ca şi cetăţean  vreau să vă spun ca Moldova îşi are  valorile şi  tradiţiile sale, nu mă interesează pe mine nici UE, şi nici CSI, nu pot accepta ca cineva să îmi impună  modul de viaţa imoral al unor categorii de oameni. Să vă dau exemplul Japoniei de acum un aproximativ un secol în urmă. După cel de al doilea război mondial, această ţară a trimis mii de studenţi în Europa şi SUA ca să implimenteze în ţara lor metodele de lucru europene. Japonia a importat din lume tot ce este bun, dar le-a implimentat la cultura şi tradiţia niponă. Acum de ce noi ca moldoveni, trebuie să devenim artificiali? Mie imi pare rău, că ceea ce se întâmplă cu această lege aparţine şi fostei  guvernări  care au uitat de intereseul nostru naţional, şi sunt gata  să facă tot ce le dictează cei  Uniunea Europeană. Actuala guvernare a mers cel mai departe şi doar că să îşi ţină promisiunea de a facilita regimul de vize, întreprin acţiuni total stupide. Chiar dacă premierul Filat ţinea cu adevărat la popor, trebuia să facă un referendum referitor la această lege. Această lege e un lucru străin pentru noi. Nu este în drept Vlad Filat să hotărească pentru toată ţara.

Citiți aici tot interviul: http://www.moldovacrestina.net/politica/interviu-cu-sergiu-coropceanu-candidatul-psdm-la-functia-de-primar-general-al-municipiului-chisinau-discriminare-legea-vlad-filat-chrtoac/

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: