Homosexualitatea-risc major de îmbolnăvire de maladii sexual transmisibile, respectiv-impediment de donare a sângelui

Ieri am donat sânge pentru o persoană într-o situație dificilă. Când am îndeplinit formularul, care conține multe întrebări, a trebuit să răspund dacă am practicat relații homosexuale. Întreținerea unor astfel de relații constituie impediment pentru a dona sânge, așa cum bolile sexual-transmisibile sunt cel mai mult răspândite în rândul homosexualilor, și cauzate de ei în cea mai mare parte.

Mi-e milă de homosexuali și doresc ca în această săptămână ei să înțeleagă și să-și vadă starea lor păcătoasă și să-l primească pe Domnul Isus în inima lor, pentru ca prin sângele pe care El L-a donat, L-a jertfit pentru noi ei să fie curățiți de acest păcat și să nu mai practice o astfel de urâciune. Lepădarea de astfel de practici îi vor scuti de îmbolnăvirea de astfel de maladii periculoase și de consecințele acestora, care sunt foarte tragice.

Fie ca cât mai mulți oameni în această perioadă a sfintelor sărbători creștine să înțeleagă că dacă nu se nasc din nou, nu pot intra în Împărăția lui Dumnezeu și să ia hotărârea de a crede în Domnul Isus și de a intra în legământ cu El.

Reclame

3 Responses to Homosexualitatea-risc major de îmbolnăvire de maladii sexual transmisibile, respectiv-impediment de donare a sângelui

 1. alaandrei spune:

  Asa sa-i ajute Dumnezeu pe toti oamenii.

 2. tuzdicoz spune:

  Riscul bolilor sexual-transmisibile vine de la neprotejarea actului sexual si de la o viata sexuala dezordonata.
  Deci nu e chiar corect sa spunem ca homosexualitatea e sursa lor. Adica si heterosexualii si homosexualii au cam aceleasi sanse de a se contamina daca practica sex neprotejat sau au o activitate sexuala dezordonata. Parerea mea.

  • batinirina spune:

   Asa este, riscul ii paste si pe heterosexuali daca practica relatiile sexuale neprotejate (in afara cadrului casatoriei), dar sa nu uitam ca primul barbat la care s-a depistat boala SIDA era homosexual, si avusese sute de parteneri, iar statisticile la care am facut trimitere in articol arata ca bolile venerice sunt mai raspindite printre homosexuali, decit printre heterosexuali…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: