Cum este asigurată prevenirea nediscriminării în Marea Britanie? Prin educație…

… mai bine spus pervertire a minții copiilor…

Vă îndemn să priviți fragmente și poze din manualele din care sunt învățați copiii în Marea Britanie despre nescriminare și despre orientarea sexuală urmând acest link: http://marianvitalie.eu/?p=1475

Aceasta urmează să se întâmple și în RM, dacă este adoptată legea nediscriminare, așa cum articolul 11 al acestei legi prevede căinstituțiile de învățământ vor trebui să asigure nediscriminarea prin elaborarea materialelor didactice, prin instructaj oferit părinților, ca mai apoi aceștia să-și educe copii în spirit tolerant, așa cum afirmă și Alexandrul Tănase.

Se pare că oamenii care susțin acest proiect de lege nu delimitează albul de negru și binele de rău, și nu-și dau seama cât de periculoasă este această propagandă care stă să înceapă în țara noastră. De altfel, apărătorii homosexualilor se plâng anume de faptul că nu pot aborda acest subiect pentru publicul larg, lucru susținut de Anastasia Danilova într-un interviu acordat pe care l-am analizat anterior pe blog. Legea aceasta le dă această posibilitate, iar Domnul Tănase îi susține în aceasta.

Domnul Tănase afirmă că i-a reușit cu ușurință să explice copiilor săi despre cele ce se discută la moment în societate, dar cum explică Dumnealui faptul că fenomenul pedofiliei ia amploare la noi în țară? Nu știe Dumnealui că majoritatea homosexualilor au ajuns așa pentru că au fost abuzați în copilărie?

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: