Homosexualii anticipează! Ei deja aplică legea nediscriminare!

Săptămâna trecută o cunoscută de a mea a avut un incident tare neplăcut. Ea este vânzătoare la magazin și în timpul orelor de serviciu au intrat doi băieți în magazin și au cumpărat câte o bere după care au început să se sărute cu pasiune chiar în magazin. Cei doi tineri nu au ezitat să specifice „нам это уже разришается” (nouă deja ni se permite acest lucru). Probabil ei nu știu că legea nediscriminare nu a intrat în vigoare, aprobarea Guvernului nu i-a dat nici o forță juridică, ea nefiind încă supusă votării în Parlament.

Dacă vânzătoare ar da afară din magazin pe acești doi homosexuali din cauza comportamentului lor indecent, obraznic și imoral în condițiile în care legea ar fi fost adoptată și în vigoare, atunci, conform prevederilor legii, care reglementează nediscriminare în domeniul serviciilor și bunurilor, vânzătoarea ar fi fost dată afară de la lucru. Homosexualii ar invoca că au fost discriminați în acest domeniu și că din cauza orientării lor sexuale au fost dați afară din magazin. Ei vor trebui să demonstreze doar că au fost alungați din magazin, iar vânzătoarea va trebui să demonstreze că nu i-a discriminat, așa cum această lege prevede inversarea sarcinii probațiunii. Nu-i va fi ușor vânzătoarei să dovedească acest lucru!

Legea asigură nediscriminarea în domeniul serviciilor și bunurilor, câmpului muncii și a învățământului. De ce este nevoie de protecție în aceste domenii? De ce vânzătorul ar refuza să vândă bunuri homosexualilor? De ce angajatorul nu ar angaja un homosexual sau l-ar concedia? Este orientarea sexuală un criteriu care îți dă accesul la aceste posibilități? Cum ar afla aceste persoane despre orientarea sexuală a persoanelor? Vor întreba pe fiecare client? Vor presupune? Nu… Tocmai prin așa comportament indecent, imoral și obraznic, care nu este tolerat nici față de cuplurile heterosexuale, dar pe care homosexualii vor să-l aibă fiind protejați de lege în același timp.

Prin comportamentul lor homosexualii ne-au arătat încă o dată care este adevăratul scop al acestei legi, care vor fi consecințele adoptării ei și cât de abuziv va fi aceasta aplicată de către homosexuali, care sunt de altfel singura categorie care cer adoptarea acestei legi. Avem nevoie de promovarea unui astfel de comportament și atitudini chiar printr-o lege? Nu va fi aceasta bătaie de joc față de restul populației? Ce vor zice copiii care vor fi martori la așa scene? Cum sunt protejați ei? Sau statul uită de datoria sa de a proteja moralitatea publică?

Avem nevoie de o astfel de lege?…

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: