Politicienii iau atitudine cu privire la proiectul de lege nediscriminare

Site-ul StireaZilei.md anunta că partidul comuniștilor a luat atitudine față de proiectul de lege nediscriminare și au făcut o declarație în care anunță “Republica Moldova este o tara crestina. Avem traditii stramosesti corecte. Nu avem nevoie de o practica europeana, care incurajeaza minoritatile sexuale. Sunt alte practici europene mai bune, pe care le putem prelua” (Eduard Musuc, presedintele Comisiei Administratie Locala, pentru StireaZilei.md)

Toți deputatii partidului comuniștilor sunt, potrivit Dlui Musuc, vor vota împotriva acestui proiect de lege. Să sperăm că și ceilalți deputați vor lua atitudine și vom auzi cât mai curând declarații similare și din partea lor.

Astăzi la facultate am vorbit cu profesorul meu, Dl Arseni Alexandru, care de asemenea a spus că nu va sta indiferent și va lua atitudine, pentru că, după părerea Dlui, proiectele de lege trebuiesc analizate înainte de a fi votate. Dlui ne-a explicat în timpul lecțiilor cât este de important în dreptul parlamentar principiul științific, care, cu părere de rău, este puțin aplicat în raporturile parlamentare din țara noastră, până într-acolo că, de multe ori, se votează legile la comandă fără să se știe despre ce merge vorba. Dl Arseni argumentează acest fenomen și prin faptul că politicienii noștri nu vor să fie responsabili și nu vor să ia asupra lor votul pe care și-l dă, ci „merg toți cu hurta”.

M-am bucurat, de asemenea să primesc un răspuns încurajator și susținere din partea profesorului de drept internațional care a spus că va fi prezent la eveniment în măsura posibilităților.

Apoi, la Uniunea Juriștilor m-am bucurat să văd că tinerii iau și ei atitudine în legătură cu acest proiect de lege, înțeleg pericolul și sunt gata să se implice.

Dumnezeu să binecuvinteze și în continuare țara noastră cu astfel de oameni care stau tari pentru valorile moral-creștine și cărora le pasă de viitorul țării lor!

Reclame

One Response to Politicienii iau atitudine cu privire la proiectul de lege nediscriminare

  1. Radu Blendarencu spune:

    Inca o data vedem ca societatea noastra este alarmanta fara de un astfel de proiect de lege distrugator si amoral. Eu am vorbit cu mai multi profesori din liceul de unde am invatat, si toti, absolut toti sunt impotriva ca aceasta lege sa fie votata. Dascalii nu doresc ca copii sa fie invatati ca un pacat este un lucru normal.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: