POST NEGRU NATIONAL pentru respingerea legii anti-discriminare ce contine și criteriul de orientare sexuala

Prin aprobarea proiectului de lege anti-discriminare la 17 februarie 2011 Guvernul ţării noastre a expus naţiunea la un pericol fără precedent pentru că această lege este un atac direct şi grav la instituţia familiei şi la moralitatea şi libertatea cetăţenilor.

În dorinţa de integrare în Uniunea Europeană, Guvernul a fost gata să sacrifice familiile noastre şi viitorul copiilor noştri. Este de datoria noastră să-i oprim pe deputaţii din Parlament pe care i-am ales şi să nu le îngăduim să accepte distrugerea familiilor şi a vinderii copiilor noştri cu preţul călătoriei fără vize în Europa.

Suntem deplin convinşi că această lege este un atac direct al forţelor întunericului asupra naţiunii noastre. De aceea, Alianţa pentru Salvarea Familiilor din Moldova cheamă toţi cetăţenii, indiferent de Biserica sau confesiune să se unească într-un post negru comun în data de 9 martie. Să ne mărturisim păcatele, să plângem şi să strigăm la Dumnezeu cerând în rugăciuni următoarele:

  • Să trezească Dumnezeu mintea sănătoasă a politicienilor aşa ca ei să conştientizeze gravitatea pericolului la care este expusă ţara prin această lege şi să voteze pentru respingerea ei odată pentru totdeauna.
  • Să realizeze pericolul fiecare părinte din ţară, fiecare profesor, fiecare adult şi să vină la 10 martie în faţa Parlamentului ca să ceară respingerea legii anti-discriminare.
  • Societatea civilă, bisericile, organizaţiile, cetăţenii toţi să le comunice altora despre pericol şi tot poporul să se unească ca un singur om pentru a opri acest pericol.

Rugăm pe fiecare cetăţean care ajunge să audă despre acest post să comunice tuturor oamenilor pe care îi cunoaşte. Aduceţi la cunoştinţa preotului sau pastorului bisericii pe care o frecventaţi ca să poată anunţa întreaga biserică. Telefonaţi rudelor din ţară şi de peste hotare. Anunţaţi pe toţi oamenii a căror adrese de email le aveţi. Scrieţi pe Facebook, Odnoklasniki, Twitter şi în orice altă reţea de socializare. Scrieţi pe blogul personal dacă aveţi unul şi anunţaţi acest eveniment deosebit de important.

Confirmaţi participarea Dvs. la acest post printr-un comentariu scurt la acest mesaj sau prin aderare la pagina de Facebook a Alianţei pentru Salvarea Familiilor din Moldova sau contactîndu-ne la E-mail.

Specificăm că a posti cu POST NEGRU implică a nu consuma în această zi nici un fel de mâncare şi băutură. De asemenea, postul este plăcut şi primit înaintea lui Dumnezeu doar atunci când ne mărturisim păcatele de care ne-am făcut vinovaţi. De aceea, grăbiţi-vă să vă împăcaţi cu cei cărora le-aţi greşit, să vă cereţi iertare, să  ne mărturisim păcatele şi să ne pocăim.

Aşa să ne ajute Dumnezeu.

Sursa: http://salvareafamiliilor.com/2011/03/alianta-pentru-salvarea-familiilor-din-moldova-anunta-un-post-negru-national-pentru-respingerea-legii-anti-discriminare-pe-criteriu-de-orientare-sexuala/

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: