Parlamentul Tinerilor face un cadou studenților de ziua lor: Spectacolul „Odă lui Vieru”

Am avut o deosibită plăcere să sărbătoresc ziua studentului vizionând spectacolul „Odă lui Vieru”. În cadrul acestuia poeziile lui Grigore Vieru au fost prezentate artistic, emotiv și chiar prin cântec. Ascultând poeziile, îmi aminteau de anii de liceu în care le-am învățat și despre emoțiile pe care le aveam când le recitam… Poeziile despre mamă, patrie, dragoste te învață foarte multe lucruri și cultivă valori frumoase, sănătoase și biblice. Dumnezeu nu este lipsit din poeziile lui Vieru și nici Voia Lui…

Din bibliografia lui Grigore Vieru îți dai seama că el trăia mesajul poeziilor lui, nu erau doar vorbe, ci trăiri, și atunci când vorbește despre patriotism este un exemplu și are autoritatea să ne învețe și să ne molipsească de patriotism!

Spectacolul a fost organizat în data de 16 noiembrie de către Parlamentul Tinerilor de legislatura a II-a în parteneriat cu Teatrul de revistă Ginta Latină și Primăria Municipiului Chișinău. La spectacol au fost prezenti 450 de studenti si persoane cu dizabilități precum și alti invitati speciali.

Tot în cadrul spectacolului s-au strâns donații pentru persoanele cu dizabilități, de care va beneficia Centrul republican de producţie şi instruire a invalizilor ,,Bunătatea”. Banii vor fi donați în data de 3 decembrie, de ziua mondială a persoanelor cu dizabiltăți.

Țin să mulțumesc celor care au organizat acest spectacol, care au muncit și au alergat mult ca să ne organizeze nouă o sărbătoare atât de frumoasă!

Reclame

One Response to Parlamentul Tinerilor face un cadou studenților de ziua lor: Spectacolul „Odă lui Vieru”

  1. alaandrei spune:

    Foarte tare,cei de la pro-tv numai prostii au prezentat ceva frumos nu sunt in stare sa prezinte in legatura cu ziua studentului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: