De mult așteptam să citim ceva noutăți!

Așa am fost întâmpinați de un medic de la spitalul republican când am mers împreună cu 4 tineri de la Generația Curată să dăm Ziarul Liber pacienților de la Spitalul Republican și altor persoane pe care le întâlnim acolo. Mulți dintre ei primeau cu bucurie ziarul și imdiat îl deschideau și începeau să-l citească, așa cum vedeți în poze.

 

Unii întrebau de la ce partid suntem și rămâneau uimiți să afle că este un ziar independent și care scrie despre toate aspectele vieții, inclusiv aspectul politic.

Oamenii rămâneau mângâiați după ce le dădeam ziarul și le doream multă sănătate și binecuvântări. Ei nu puteau înțelege cum noi venim să le dăm ziarul gratuit, așa cum chiar din apropiații lor se găsesc puțini care să-i viziteze.

O altă replică, care de fapt este o rugăminte, este ziarul în limba rusă. Avem foarte mulți vorbitori de limbă rusă în țară și vrem ca și ei să audă Evanghelia și noutățile din perspectiva Bibliei, această rămâne a fi o nevoie și un motiv de rugăciune pentru Ziarul Liber.

Au fost și persoane care nu primeau ziarul și ne respingeau parcă le-am fi dorit vre-un rău. Îmi amintesc în acest sens un video care este o analogie a acestei situații.

Este nevoie de mai multă implicare din partea tinerilor pentru această lucrare pentru ca să reușim să spunem și câteva cuvinte de mângâiere acestor persoane, să ne rugăm pentru ei nu doar să le dăm ziarul, adică să le arătăm dragostea lui Isus.

Reclame

2 Responses to De mult așteptam să citim ceva noutăți!

  1. Radu Blendarencu spune:

    Bravo Irina pentru munca voastra

    Miine vom da din nou ziare , daca poti, vin-o in fata spitalului republican la ora 11

  2. batinirina spune:

    Ne străduim, vedem cum reușim cu universitatea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: