Am invatat foarte repede si eficient limba engleza

Limba engleză este cea mai învaţată limbă din lume. Unde nu te-ai întoarce ai nevoie să cunoşti engleza. Ai putea-o numi „universală”. Mulţi o consideră şi cea mai uşoară de învăţat. Acestea sunt lucruri cunoscute şi nu mă voi opri prea mult la ele.

Ştiu că foarte mulţi oameni doresc să studieze limba engleză, indiferent de vîrstă şi scopuri. Majoritatea au nevoie de cursuri intensive, la preţuri accesibile, şi toţi îşi doresc ca acestea să fie eficiente.

Eu am început să studiez engleza cu un an în urmă şi am rămas foarte mulţumită de cursurile pe care le-am urmat. Plină de entuziasm, povestesc despre experienţa mea şi îndrept oamenii spre acei care m-au învăţat. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi prin acest articol. Sper că va fi de folos celor ce-l vor citi.

Eu în şcoală am învaţat limba franceză. În vara anului 2008, am aflat despre taberele de studiere intensivă a limbii engleze organizate de Asociaţia Obştească „Engleza pentru o viaţă nouă” . M-am bucurat mult de aşa o oportunitate, mai ales că preţul era destul de accesibil.

În tabără timp de 10 zile am învăţat intensiv limba engeză şi am trecut 10 lecţii din manualul EFNL. Profesorii înalt calificaţi din Moldova şi din America, metodica şi condiţiile bune mi-au făcut învăţarea destul de interesantă şi nicidecum obositoare. M-am împrietenit cu cîţiva profesori din America şi am început să comunic cu ei, astfel am „prins” accentul şi am început să simt limba, ceea ce este foarte important.

Timpul în tabără a trecut foarte repede şi eu mai doream să stau. Astfel, am vorbit cu parinţii şi ei mi-au permis sa rămîn şi în următorul tur. Aşa am ajuns aproape la jumătate de manual.

Restul manuaului l-am trecut pe parcursul anului în cadrul aceleeaşi şcoli la fel dupa o programă intensivă cu o profesoară minunată-Rotaru Felicia(069158959).

Ceea ce m-a impresionat mult este că profesorii nu doar m-au învăţat engleza, ci mi-au devenit prieteni adevăraţi, care mă încurajau şi mă sprijineau în nevoie. Totdeauna se interesau de mine, de reuşite, de necesităţi. Cînd am apelat la ajutorul lor de fiecare dată am primit sfaturi şi învăţături sănătoase. Tot ei au fost cei care au văzut în mine un potenţial profesor de engleză şi m-au încurajat să trec seminarele pentru formarea tinerilor profesori oferite deasemenea de A.O. „EFNL”.

Timp de 1 an am trecut toate cele 4 seminare, şi deja în primăvara anului 2009 am început să predau cursuri de engleză în liceul în care învăţam , iar vara – în tabere. M-am bucurat să văd rodul muncii mele şi al profesorilor mei care devenea folositor. Acum sunt studentă la USM, facultatea de drept, dar totodată activez ca profesoară în cadrul şcolii EFNL.

Prin limba engleză viaţa mea s-a transformat, este una nouă, curată, interesantă şi plină de bucurii. Aceasta pentru că prin manualul unical EFNL am aflat multe adevăruri care m-au ajutat mult. Manualul promoveaza valorile moral-creştine prin conţinutul său bogat în texte biblice cu multe adevăruri importante pentru fiecare om.

Ţin neapărat să mulţumesc cu această ocazie celor care au investit în mine prin engleză. În primul rînd vreau să mulţumesc directorului şcolii EFNL, Vasile Filat, pentru că s-a gîndit la cei dornici de a studia engleza şi le-a oferit aşa o oportunitate. Deasemenea vreau să mulţumesc profesorilor care m-au învaţat, pe care îi puteţi contacta dacă doriţi să studiaţi engleza:

Harabadji Ina –

Deliu Ludmila – 068085073

Rotaru Felicia -069158959

Talmazan Ala -079602591

Boicu Natalia -068747766

Stepaniuc Valentina -067133091

Silvia -069224874

Vreau să spun că sunt nişte profesori extraordinari şi cei mai profesionali. Nu ezitaţi să învăţaţi această limbă avînd aşa posibilităţi frumoase. Apropo, înscrierile la taberele de vara deja au început, afă mai multe detalii pe site-ul: www.moldovacrestina.net

În cadrul şcolii şi-au început activitatea mai multe grupe de engleză unde vă puteţi înscrie în dependenţă de nivelul atins în cunoaşterea limbii respective.

Profesoara Talmazan Ala începe o grupă nouă din al doilea semestru. Puteti să o întrebaţi mai multe detalii la tel 079602591

Iar informaţii despre şcoala EFNL puteţi afla la tel 022-21-41-19 sau aici: www.efnl.org.md

Reclame

3 Responses to Am invatat foarte repede si eficient limba engleza

  1. feliciad spune:

    Scumpa Irinuta,
    ma bucur pentru succesele tale in limba engleza si in toate lucrurile care le faci!
    M-am bucurat sa descoper blogul tau!

  2. […] Am invatat foarte repede si eficient limba engleza December 2009 1 comment 5 […]

  3. […] Pe mine m-au ajutat foarte mult astfel de tabere și vă invit și pe voi să beneficiați! […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: